Despre noi

Citeste cateva informatii despre noi

Infiintata 2011, cu capital intreg romanesc, Doxal si-a stabilit, înca de la începutul activitatii sale, ca obiectiv principal asigurarea la standarde europene a activitatii de ADMINISTRARE IMOBILE pe segmentul de CONTABILITATE pentru Asociatiile de Proprietari si Asociatiile de Locatari din toata tara.

Calculul listelor de intretinere se face cu program specializat creat in 2003 prin colaborarea cu mai mulţi administratori de imobile (BlocManagerNET) .

Pentru ca intreg procesul al calculului, plata facturilor, repartizarea acestora, gestionarea restantelor, registre, etc. sa fie cat mai transparent punem la dispozitia Asociatiilor de Proprietari un AVIZIER ELECTRONIC in care proprietarii pot vedea clar si transparent toata activitatea financiar-contabila.

administrare imobile despre noi

Echipa

Societatea noastra vine in sprijinul asociatiilor de proprietari cu personal tanar, calificat si atestat pentru servicii de contabilitate asociatii de proprietari. Spiritul de echipă, know-how-ul si devotamentul personalului nostru garantează servicii de calitate.

Impreuna putem rezolva problemele dumneavoastra privind administrarea financiar contabila.

Director General:
Roxana S.

Comercial:
Robert M.

Contabilitate:
Florentina M. – administrator contabil senior
Cosmina R. – administrator contabil senior
Floricica M. – administrator contabil junior

Responsabil Financiar
Loredana B.

Financiar – Incasator
Erica T.
Florentina N.

Misiune

Scopul nostru este de a furniza valoare si calitate prin satisfacerea necesitatilor si asteptarilor clientilor nostri, prin etica profesionala productiva si printr-o implicare proactiva atat in problemele deja existente cat si in probleme de mare complexitate legate de administrarea financiar contabila a asociatiilor.

 

Convingeri

Convingerile care stau la baza conduitei noastre, sunt cuprinse intr-un cod pe care il evaluam si imbunatatim continu. In Doxal se vor gasi mereu oameni care sa actioneze conform acestor convingeri.

Un inalt simt al eticii – Ne vom derula intotdeauna activitatile cu cel mai inalt simt al eticii.

Clientul este in centrul atentiei – Ne vom stradui mereu sa intelegem nevoile clientilor nostri si ne vom concetra activitatile in vederea realizarii unui inalt grad de satisfactie a acestora.

Creativitatea – Nu ne vom complace intr-un anumit stadiu, dimpotriva ne vom stradui sa gasim mereu solutii inovatoare in vederea crearii de noi valori.

Focus pe competitivitate – Vom privi mereu la mediul inconjurator si vom continua sa creeam mai rapid, valori din ce in ce mai performante.

 

Responsabilitate sociala corporatista

Doxal Leader isi asuma responsabilitate pentru mentinerea standardelor inalte de calitate pentru toate serviciile sale. Acest pas reprezinta doar punctul de plecare al politicilor de responsabilitate socială a firmei.

Responsabilitatea corporatista vizeaza atat partenerii de afaceri cat si pe cei sociali. De-a lungul timpului ne-am implicat activ in viata comunitatilor locale prin diverse actiuni.

Membru Afacerist.ro : administrator imobile, servicii contabilitate