Citește câteva informații despre noi

Înființată în 2011, cu capital întreg românesc, Doxal și-a stabilit, înca de la începutul activității sale, ca obiectiv principal asigurarea la standarde europene a activității de ADMINISTRARE IMOBILE pe segmentul de CONTABILITATE pentru Asociațiile de Proprietari și Asociațiile de Locatari din toată țara.

Calculul listelor de întreținere se face cu program specializat creat în 2003 prin colaborarea cu mai mulţi administratori de imobile (BlocManagerNET) .

Pentru ca întreg procesul al calculului, plata facturilor, repartizarea acestora, gestionarea restanțelor, registre, etc. să fie cât mai transparent, punem la dispoziția Asociațiilor de Proprietari un AVIZIER ELECTRONIC în care proprietarii pot vedea clar și transparent toată activitatea financiar-contabilă.

administrare imobile despre noi

Echipa

Societatea noastră vine în sprijinul asociațiilor de proprietari cu personal tânăr, calificat și atestat pentru servicii de contabilitate asociații de proprietari. Spiritul de echipă, know-how-ul și devotamentul personalului nostru garantează servicii de calitate.

Împreună putem rezolva problemele dumneavoastră privind administrarea financiar contabilă.

Director General:
Roxana Toma

Departamentul Comercial:
Robert Mihalcea

Misiune

Scopul nostru este de a furniza valoare și calitate prin satisfacerea necesităților și așteptărilor clienților noștri, prin etica profesională productivă și printr-o implicare proactivă atât în problemele deja existente cât și în probleme de mare complexitate legate de administrarea financiar contabilă a asociațiilor.

 

Convingeri

Convingerile care stau la baza conduitei noastre, sunt cuprinse într-un cod pe care îl evaluăm și îmbunătățim continu. În Doxal se vor găsi mereu oameni care să acționeze conform acestor convingeri.

Un înalt simț al eticii – Ne vom derula întotdeauna activitățile cu cel mai înalt simț al eticii.

Clientul este în centrul atenției – Ne vom strădui mereu sa înțelegem nevoile clienților nostri și ne vom concentra activitățile în vederea realizării unui înalt grad de satisfacție a acestora.

Creativitatea – Nu ne vom complace într-un anumit stadiu, dimpotrivă ne vom strădui să găsim mereu soluții inovatoare în vederea creării de noi valori.

Focus pe competitivitate – Vom privi mereu la mediul înconjurător și vom continua să creeăm mai rapid, valori din ce în ce mai performante.

 

Responsabilitate socială corporatistă

Doxal își asumă responsabilitate pentru menținerea standardelor înalte de calitate pentru toate serviciile sale. Acest pas reprezintă doar punctul de plecare al politicilor de responsabilitate socială a societății.

Responsabilitatea corporatistă vizează atât partenerii de afaceri cât și pe cei sociali. De-a lungul timpului ne-am implicat activ în viața comunităților locale prin diverse acțiuni.

Sc Doxal Leader SRL,
CUI: 28141204,
Reg.Com.: J40/2648/2011,
RO11 BRMA 0999 1000 4464 2306, Banca Românească / Dristor


Membru Afacerist.ro : administrator imobile, servicii contabilitate