Plată întreținere prin PayPoint

Începand cu Martie 2018, prin intermediul Doxal ai la dispoziție un nou sistem de plată electronică și anume Plata întreținere prin PayPoint.

PayPoint este unul dintre principalii operatori de plăți ce ofera servicii cu valoare adaugată la nivel internațional. Compania este recunoscută pentru tehnologia avansată, pentru serviciile puse la dispoziție consumatorilor și pentru poziția de lider în colectarea de plăți efectuate prin intermediul rețelelor de terminale electronice amplasate în magazine de proximitate. conform //ro-ro.paypoint.com .

 

Cum se poate plăti prin sistemul PayPoint?

Toate plățile efectuate în punctele de plată PayPoint sunt sigure, rapide, simple, fără a solicita vreun efort din partea dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să vă prezentați într-unul din magazinele cu însemnele galbene PayPoint și să comunicați vânzatorului  că doriți să efectuați plata întrețiere prin paypoint. Vânzatorul se va ocupa de realizarea tranzacției cu ajutorul terminalului PayPoint, de încasarea în numerar a banilor și de emiterea chitanțelor de confirmare a plății sau a e-voucherului, ce conțin toate detaliile tranzacției.

Cum se poate găsi un magazin partener PayPoint?

PayPoint vă pune la dispoziție peste 11.500 puncte de plată disponibile în toată țara, în supermarket-uri, minimarket-uri, magazine mixte cu program de lucru prelungit.

Aici puteți afla care este cel mai apropiat punct de plată PayPoint!

COMISIOANELE SUNT [click aici]
*cu mențiunea că acestea nu se plătesc către Doxal.

**detalii cont colector

//suport.doxal.ro


Dacă doriți mai mult decât serviciul de încasări electronice (card bancar , paypoint sau zebrapay) vă putem ajuta și cu serviciul de Încasare numerar