Plată întreținere prin PayPoint

Începand cu Martie 2018, prin intermediul Doxal ai la dispoziție un nou sistem de plată electronică și anume Plată întreținere prin PayPoint.

PayPoint este unul dintre principalii operatori de plăți ce ofera servicii cu valoare adaugată la nivel internațional. Compania este recunoscută pentru tehnologia avansată, pentru serviciile puse la dispoziție consumatorilor și pentru poziția de lider în colectarea de plăți efectuate prin intermediul rețelelor de terminale electronice amplasate în magazine de proximitate. conform //ro-ro.paypoint.com .

 

Cum se poate plăti prin sistemul PayPoint?

Toate plățile efectuate în punctele de plată PayPoint sunt sigure, rapide, simple, fără a solicita vreun efort din partea dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să vă prezentați într-unul din magazinele cu însemnele galbene PayPoint și să comunicați vânzatorului  că doriți să efectuați plata întrețiere prin paypoint. Vânzatorul se va ocupa de realizarea tranzacției cu ajutorul terminalului PayPoint, de încasarea în numerar a banilor și de emiterea chitanțelor de confirmare a plății sau a e-voucherului, ce conțin toate detaliile tranzacției.

Cum se poate găsi un magazin partener PayPoint?

PayPoint vă pune la dispoziție peste 11.500 puncte de plată disponibile în toată țara, în supermarket-uri, minimarket-uri, magazine mixte cu program de lucru prelungit.

Aici puteți afla care este cel mai apropiat punct de plată PayPoint! plată întrținere paypoint

COMISIOANELE SUNT [click aici]
*cu mențiunea că acestea nu se plătesc către Doxal.

**detalii cont colector

//suport.doxal.ro


Dacă doriți mai mult decât serviciul de încasări electronice (card bancar , paypoint sau zebrapay) vă putem ajuta și cu serviciul de Încasare numerar

Acum și cu servicii pentru companii, dezvoltatori imobiliari sau doxal-b2badministratori suprasolicitați

Doxal an de an reușește să depășească limitele gândirii conservatoare, dezvoltă idei și găsește soluții.

Pentru că dorința noastră este să facem un altfel de business, mereu orientat spre client, de data aceasta venim și în sprijinul managerilor sau dezvoltatorilor imobiliari.

Unii s-au născut buni contabili, alții s-au născut buni ingineri, nu se poate performa în ambele domenii în același timp.
Tocmai de aceea oferim cea ce știm sa facem cel mai bine și anume Contabilitate și Fiscalitate pentru asociații de proprietari. Administrator imobile pe segmentul de contabilitate

Cu pachetul Doxal B2B, venim în sprijinul celor care își doresc să își îmbunătățească relațiile cu asociațiile din portofoliu, să își întărească poziția în piață pentru a avea timp ori a performa în alte activități. [citește mai mult …]

https://suport.doxal.ro