Plata intretinere prin PayPoint

Incepand cu Martie 2018, prin intermediul Doxal ai la dispozitie un nou sistem de plata electronica si anume Plata intretinere prin PayPoint.

PayPoint este unul dintre principalii operatori de plati ce ofera servicii cu valoare adaugata la nivel international. Compania este recunoscuta pentru tehnologia avansata, pentru serviciile puse la dispozitie consumatorilor si pentru pozitia de lider in colectarea de plati efectuate prin intermediul retelelor de terminale electronice amplasate in magazine de proximitate. conform //ro-ro.paypoint.com .

 

Cum se poate plati prin sistemul PayPoint?

Toate platile efectuate in punctele de plata PayPoint sunt sigure, rapide, simple, fara a solicita vreun efort din partea dumneavoastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa va prezentati intr-unul din magazinele cu insemnele galbene PayPoint si sa comunicati vânzatorului  ca doriti sa efectuati plata intretiere prin paypoint. Vânzatorul se va ocupa de realizarea tranzactiei cu ajutorul terminalului PayPoint, de incasarea in numerar a banilor si de emiterea chitantelor de confirmare a platii sau a e-voucherului, ce contin toate detaliile tranzactiei.

Cum se poate gasi un magazin partener PayPoint?

PayPoint va pune la dispozitie 11.500 puncte de plata disponibile in toata tara, in supermarket-uri, minimarket-uri, magazine mixte cu program de lucru  prelungit.

Aici puteti afla care este cel mai apropiat punct de plata PayPoint!

COMISIOANELE SUNT [click aici]
*cu mentiunea ca acestea nu se platesc catre Doxal.

**detalii cont colector

//suport.doxal.ro


Daca doriti mai mult decat serviciul de incasari electronice (card bancar , paypoint sau zebrapay) va putem ajuta si cu serviciul de Incasare numerar