Administrator imobile sector 5

Din 2011 și până în prezent Doxal s-a dedicat în întregime domeniului de administrare imobile.

Având personal tânăr și cu experiență în domeniul Fiscalitate, Contabilitate, Financiar ne mândrim cu faptul că prestăm serviciile din grilă la un standard foarte ridicat. Acest lucru nu îl susținem doar noi ci îl susțin și cele peste 85 de asociații, 8500 de apartamente și peste 11,200 de locatari din portofoliu.

Grupul de firme Doxal are o rată de păstrare a contractelor de peste 98% și cu bucurie acceptăm colaborarea cu orice asociație de locatari sau proprietari oricât de multe probleme ar avea.

Prestăm servicii atât pentru asociații de proprietari [vezi detalii] cât și în colaborare cu alți administratori sau dezvoltatori imobiliari, societăți sau persoane fizice [vezi detalii B2B].

Fiind pasionați de ceea ce facem, orice provocare venită o rezolvăm cu ușurință și într-un termen cât mai scurt.

doxal-b2bImplementăm cu rapiditate orice noutate și ne modifiăm procedurile interne astfel încât să fim competitivi și performanți într-un timp cât mai scurt.

Îmbrățișăm orice noutate și ne plac provocările!

Datorită procedurilor interne și modului de pregătire a noilor colegi Doxal, nu impactăm livrarea calității odată cu creșterea numărului de asociații; Din contră devenim mai buni și mai pregătiți pentru că orice asociație are particularitățile și provocările sale.

Zone

Prestăm serviciile pentru orice tip de asociație (veche, nouă sau în curs de formare). Nu ne limităm la o zonă anume. Clienții noștri se află în București (toate sectoarele) și Ilfov.

Datorită faptului că legislația nu face diferențe între asociațiile noi și cele vechi nu contează tipul asociației cu care colaborăm. Aceeași legislație se aplică peste tot.

Asociații de proprietari

Asociațiile de proprietari cu care colaborăm sunt diverse cu probleme si provocări mai mici sau mai mari.
Luăm provocările pe rând și la final ne bucurăm de faptul că am participat la rezolvarea lor.
Multe dintre asociațiile din portofoliu au fost preluate cu probleme financiare ridicate iar cu ajutorul și implicarea părților ne mândrim cu faptul că acestea ies sau au ieșit de sub eticheta “asociație cu problemă”. Motivul pentru care avem o rată de păstrare a contractelor așa de mare.

Asociații de locatari

Chiar dacă legea impune formarea asociațiilor de proprietari, există blocuri care încă au statut de asociație de locatari cu CIF înregistrat la Judecătorie. Acestea din diferite motive încă nu au făcut trecerea la asociație de proprietari. Pentru noi nu contează, avem în portofoliu câteva asociații de locatari și suntem foarte mulțumiți de implicarea acestora în tot procesul de conducere și funcționare.

Blocuri noi, fără asociație

În general acest subiect este mai delicat. Blocurile noi de regulă sunt încă sub tutela dezvoltatorilor, încă în dezvoltare.

Unii dintre dezvoltatori nu doresc crearea unei asociații de proprietari până la un minim de apartamente vândute.

Aceste imobile au un alt sistem de încasări și plăți întrucât intermediar este dezvoltatorul iar contractele de utilități nu sunt semnate cu imobilul.
Există mai multe provocări și mai multe variabile de luat în seama până la crearea asociației dar după aceea lucrurile intră în normal.

Avem experiență vastă în acest sens întrucât colaborăm și cu dezvoltatori și cu imobilele în cauză.

ATENȚIE imobilele fără asociație care au semnate contracte de administrare pe legea 196/2008 cu societăți de administrare imobile au contractele de prestări servicii NULE.

 

Relația cu proprietarii

Scopul echipei Doxal este acela de a crește competitivitatea și a satisface și cele mai exigente cerințe în materie de administrare contabilă.

Întotdeauna există mici neclarități în ceea ce privesc anumite aspecte din activitatea prestată și înțelegem acest lucru.

Am creat platforma de suport special pentru a veni în ajutorul Dvs.
Când aveți neclarități nu ezitați a ne trimite un mesaj pentru a le lămuri.
Un contabil Doxal vă va sta la dispoziție pentru a vă ajuta cu acestea.

Contact constant cu Președintele și administratorul asociației.


Dacă doriți mai mult decât serviciul de contabilitate asociație de proprietari vă putem ajuta și cu serviciile de Încasare numerar , Încasări electronice (card bancar, bancomate selfpay, paypoint, orange money) sau Plăți furnizori .

Administrator imobile sector 5