Plată întreținere cu card

Serviciul Plată întreținere cu card bancar permite proprietarilor/locatarilor să efectueze plăți de întreținere direct din fața calculatorului prin avizierul electronic. Se permit cardurile de tip Visa, Mastercard sau Maestro.

intretinere_plata_cu_card_bloc

Tehnologizarea operațiunilor financiare a convins deja numeroși proprietari să apeleze la casieria din mediul virtual pentru efectuarea plăților, astfel că apare întrebarea: Care sunt avantajele sau riscurile casieriei de la bloc?

Intermedierea serviciului se face în deplină securitate prin procesator de plăți pus la dispoziție de Dezvoltator.

Pentru a vă asigura că plătiți într-un mediu electronic sigur, trebuie să verificați de fiecare dată securitatea transferului. Verificarea cea mai simplă este cea vizuală – În bara de adrese, unde scrie adresa paginii în care vă aflați, linkul paginii respective trebuie să înceapă cu “https://” și nu “http://“. [mai multe informații]

NU efectuați intemedieri financiare dacă nu o faceți într-un mediu sigur și transparent.

În situații excepționale, mai apar erori de procesare. Acestea nu pot fi rezolvate de către Doxal întrucât procesatorul de plăți este ROMCARD iar platforma este dezvoltată de Xisoft . Tranzacțiile cu cardul implică unitatea bancară emitentă.  În vederea rezolvării  unei eventuale probleme, sfatul nostru este de a contacta prima oară banca emitentă apoi ROMCARD și ulterior Xisoft.

 

COMISIOANELE SUNT [click aici]

*cu mențiunea ca acestea nu se plătesc către Doxal.

**detalii cont colector


Dacă doriți mai mult decât serviciul de încasări electronice (card bancar , PayPoint sau zebrapay) vă putem ajuta și cu serviciul de Încasare numerar