Plata intretinere cu card

Serviciul Plata intretinere cu card bancar permite proprietarilor/locatarilor sa plateasca intretinerea direct din fata calculatorului prin avizierul electronic. Se permit cardurile de tip Visa, Mastercard sau Maestro.

intretinere_plata_cu_card_bloc

Tehnologizarea operatiunilor financiare a convins deja numerosi proprietari sa apeleze la casieria din mediul virtual pentru efectuarea platilor, astfel ca apare intrebarea: Care sunt avantajele sau riscurile casieriei de la bloc?

Intermedierea serviciului se face in deplina securitate prin procesator de plati pus la dispozitie de Dezvoltator.

Pentru a va asigura ca platiti intr-un mediu electronic sigur, trebuie sa verificati de fiecare data securitatea transferului.   Verificarea ce mai simpla este cea vizuala – In bara de adrese, unde scrie adresa paginii in care va aflati, linkul paginii respective trebuie sa inceapa cu „https://” si nu „http://„. [mai multe informatii]

NU efectuati intemedieri financiare daca nu o faceti intr-un mediu sigur si transparent.

COMISIOANELE SUNT [click aici]

În situații excepționale, mai apar erori de procesare. Acestea nu pot fi rezolvate de către Doxal întrucât procesatorul de plăți este ROMCARD iar platforma este dezvoltată de Xisoft . Tranzacțiile cu cardul implică unitatea bancară emitentă.  În vederea rezolvării  unei eventuale probleme, sfatul nostru este de a contacta prima oară banca emitentă apoi ROMCARD și ulterior Xisoft.

 

*cu mentiunea ca acestea nu se platesc catre Doxal.

**detalii cont colector


Daca doriti mai mult decat serviciul de incasari electronice (card bancar , PayPoint sau zebrapay) va putem ajuta si cu serviciul de Incasare numerar