Fișă apartament

este documentul ce vine în ajutorul locatarilor cu defalcarea pe tipuri de costuri a cheltuielilor și suma ce revine fiecărui apartament în format pe hartie A4 pus în dosarul lunar (tarifat) sau transmis electronic prin email (gratuit).

Pentru a putea genera factura pentru societățile cu sediul / punctul de lucru din apartament sau spațiile comerciale care intersectează servicii cu asociația de proprietari, OBLIGATORIU se va deschide un tichet la „[email protected]” sau  „//suport.doxal.ro” care va conține datele de identificare și adresa completă.
*Nu se pot genera facturi retroactiv

Fișă apartament


Urmați procedura următoare [click aici] pentru a descărca la discreție aceste documente din avizierul electronic


Acum și cu servicii pentru companii, dezvoltatori imobiliari sau doxal-b2badministratori suprasolicitați

Doxal an de an reușește să depășească limitele gândirii conservatoare, dezvoltă idei și găsește soluții.

Pentru că dorința noastră este să facem un altfel de business, mereu orientat spre client, de data aceasta venim și în sprijinul managerilor sau dezvoltatorilor imobiliari.

Unii s-au născut buni contabili, alții s-au născut buni ingineri, nu se poate performa în ambele domenii în același timp.
Tocmai de aceea oferim cea ce știm sa facem cel mai bine și anume Contabilitate și Fiscalitate pentru asociații de proprietari. Administrator imobile pe segmentul de contabilitate.

Cu pachetul Doxal B2B, venim în sprijinul celor care își doresc să își îmbunătățească relațiile cu asociațiile din portofoliu, să își întărească poziția în piață pentru a avea timp ori a performa în alte activități. [citește mai mult …]

https://suport.doxal.ro