Termeni și condiții newsletter

Comunicări electronice “//Doxal.ro” (denumit în continuare SERVICIU, Comunicări comerciale, Noutăți sau NEWSLETTER) este un serviciu gratuit furnizat de către SC Doxal Leader SRL sau firmele din grupul Doxal (denumit în continuare FURNIZOR) clienților și vizitatorilor site-ului (denumiți în continuare UTILIZATOR sau ABONAT) www.doxal.ro (denumit în continuare SITE), căruia i se aplică următorii termeni și condiții.

Newsletter-ul reprezintă un mesaj electronic (eMail) livrat regulat de către furnizor, utilizatorilor abonați, care își dau acordul în mod expres și neechivoc, cu privire la termenii și condițiile expuse în prezentul regulament. Orice utilizator care deține căsuța de e-mail se poate abona la newsletter complet gratuit. Abonarea la newsletter se face prin completarea formularului de newletter (e-mail și/sau nume). Odată abonat, utilizatorul își dă acordul, în mod expres și neechivoc, cu privire la toate prevederile acestor termeni și condiții.

Termenul “utilizator” este folosit pentru toate persoanele fizice și/sau juridice deținătoare de căsuță e-mail care se aboneaza la newsletter-ul SC Doxal Leader SRL indiferent de motivul pentru care o fac.

Termenii “Regulament”, “Acord”, “Termeni și condiții” sunt folosiți pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acești Termeni și Condiții sunt stocați de către SC Doxal Leader SRL și sunt accesibili pe Site, în limba română. Termenii și condițiile acestui serviciu de newsletter pot fi schimbați în orice moment de către furnizor, prin actualizarea lor pe site-ul www.doxal.ro.

Furnizorul își rezervă dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care încalcă regulamentul de utilizare sau legislația în vigoare.

Înregistrare
Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit este necesar să vă abonați la newsletter. Pentru abonare la newsletter trebuie să furnizați datele personale cerute în formularul de abonare. Datele personale necesare pot fi: nume, prenume și adresa de email. Adițional pot fi cerute date suplimentare, cu condiția ca utilizatorul să-și dea acordul în mod expres și neechivoc. Este obligatoriu ca datele introduse în formular să fie reale. Nu este permisă introducerea datelor false și nici introducerea de date care nu vă aparțin. Furnizorul își rezervă dreptul de a refuza fără o notificare în prealabil abonarea la newsletter dacă se observă că datele introduse în formular nu sunt reale sau nu vă aparțin.
 
 
Condiții de utilizare
Utilizatorul trebuie să se asigure ca newsletter-ele trimise de către furnizor ajung la destinație (sunt livrate în Inbox). În cazul în care emailurile trimise de către furnizor ajung în dosarul (folder-ul) de Spam / Junk / Bulk / Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de către softul folosit (clientul de email), utilizatorul trebuie să apese pe Not Spam / Not Junk.

După abonare nu este permisă raportarea ca SPAM / Abuz a vreunui newsletter trimis de furnizor. Furnizorul respectă dreptul la intimitate al utilizatorului iar în cazul în care utilizatorul nu dorește să mai primească newsletter-ele trimise de furnizor, este suficient să se dezaboneze. Dezabonarea este instantă, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare decât dacă se reabonează.

 
Date cu caracter personal
Completând formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, vă dați acordul în mod expres și neechivoc ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie stocate și prelucrate de furnizor. SC Doxal Leader SRL nu este înregistrat ca operator de date cu caracter personal.

Datele personale completate în formular vor fi folosite în conformitate cu politica de confidențialitate și nu vor fi făcute publice niciunei terțe părți fără acordul dumneavoastră.

În ceea ce privește datele dumneavoastră cu caracter personal beneficiați de următoarele drepturi: de acces și intervenție la Informație, de opoziție cu privire la prelucrarea Informației, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum și de a se adresa justiției.

Responsabilitate
Furnizorul nu ofera nicio garanție că serviciul va funcționa fără întreruperi sau fără erori, că defecțiunile vor fi remediate sau că materialele furnizate prin email sunt corecte, exacte și/sau de încredere. Totodata furnizorul nu garantează că probleme de securitate sau erorile umane și/sau ale softului pot fi preîntâmpinate în totalitate.

Furnizorul nu poate fi făcut responsabil pentru nici un fel de daune, pierderi sau neplăceri cauzate de folosirea serviciului. Răspunderea folosirii serviciului revine în totalitate utilizatorului.

Fiecare newsletter trimis de către furnizor va conține instrucțiuni clare de dezabonare.

Încetarea furnizării serviciului
Oricare dintre părti are dreptul de a înceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricând, fără invocarea vreunui motiv și fără notificare prealabilă.

SC Doxal Leader SRL își rezervă dreptul de a înceta imediat furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care consideră ori acesta a încălcat condițiile menționate mai sus.

Legea aplicabila. Rezolvarea litigiilor
Acești Termeni și Condiții Generale sunt guvernați de legea română. Orice neințelegere în legatură cu executarea acestor Termeni și Condiții Generale va fi rezolvată pe cale amiabilă. Dacă o astfel de rezolvare nu este posibilă, litigiul va fi înaintat spre soluționare instanțelor judecătorești competente din localitatea în care SC Doxal Leader SRL este înregistrată.

Date de Contact
Pentru orice întrebare privind serviciul furnizat ne puteți contacta pe adresa de eMail “contabilitate@doxal.ro” 

Clauze finale
Furnizorul poate colabora cu terți pentru a vă putea oferi în condiții optime serviciul gratuit.
Acești termeni și condiții pot fi modificați ulterior, la orice dată de catre Furnizor , fără a fi necesară o notificare prealabilă. Atunci când se operează aceste modificări, Furnizorul va pune la dispoziție o nouă versiune a Termenilor și Condițiilor Generale pe Site. Utilizatorul este obligat să verifice periodic acești termeni și condiții, iar în cazul în care nu mai este de acord, trebuie să nu mai folosească serviciul.

 

//suport.doxal.ro