Agenție imobiliară

Kairos Imob Development este o agenție imobiliară care are grijă de nevoile dumneavoastră.

Agenția se deosebește pe piață față de celelalte agenții prin faptul că, veți fi ajutați pe întregul parcurs al procesului de vânzare și de cumpărare.

Pun la dispoziție notari, se ocupă de tot ce înseamnă documentația pentru notariat, astfel încât, nu aveți decât să vă alegeți proprietatea favorită și să posedați un act de identitate. Veți primi drafturile de contract înainte cu cel puțin o zi, pentru a verifica totul în liniște, toate acestea fără niciun cost.

De asemenea, vă pun la dispoziție brokeri de credite, care vă vor ajuta să găsiți cea mai bună variantă a băncii cu care veți opta să colaborați, pentru a avea cele mai mici dobanzi lunare. Brokerii vă vor face și o simulare de eligibilitate a salariului în raport cu bugetul pe care veți dori să îl alocați pentru a putea face o achiziție.Toate aceste servicii vă vor sta la dispoziție în mod gratuit.


Andreea Maria
Preț: contactați biroul pentru ofertă personalizată
Contact: 0743464991

Acum și cu servicii pentru companii, dezvoltatori imobiliari sau doxal-b2badministratori suprasolicitați

Doxal an de an reușește să depășească limitele gândirii conservatoare, dezvoltă idei și găsește soluții.

Pentru că dorința noastră este să facem un altfel de business, mereu orientat spre client, de data aceasta venim și în sprijinul managerilor sau dezvoltatorilor imobiliari.

Unii s-au născut buni contabili, alții s-au născut buni ingineri, nu se poate performa în ambele domenii în același timp.
Tocmai de aceea oferim cea ce știm sa facem cel mai bine și anume Contabilitate și Fiscalitate pentru asociații de proprietari. Administrator imobile pe segmentul de contabilitate

Cu pachetul Doxal B2B, venim în sprijinul celor care își doresc să își îmbunătățească relațiile cu asociațiile din portofoliu, să își întărească poziția în piață pentru a avea timp ori a performa în alte activități. [citește mai mult …]

https://suport.doxal.ro