Termeni si conditii mesaje email

Termeni cu specificatii

 1. Informari este denumit in continuare si SERVICIU;
 2. Serviciul este gratuit, intermediat si furnizat de catre SC Doxal Leader SRL prin interfata BlocManagerNET;
 3. SC Doxal Leader SRL este denumit in continuare si FURNIZOR;
 4. Beneficiarii serviciilor furnizorului sunt denumiti in continuare si UTILIZATOR sau ABONAT;
 5. //Doxal.ro denumit in continuare SITE;
 6. Imputernicit este persoana desemnata sa transmita informatii in relatia cu furnizorul;

Informarile reprezinta mesaje electronice (email) livrate regulat de catre furnizor, utilizatorilor abonati, care isi dau acordul in mod expres si neechivoc, cu privire la termenii si conditiile expuse in prezentul regulament. Orice utilizator care detine casuta de e-mail se poate abona la Informari complet gratuit.

Beneficiarii inteleg faptul ca inregistrarea adreselor de email in sistem se efectueaza doar de catre personalul furnizorului, acestia neavand optiunea de a considera informariel primite SPAM sau Mesaje Nesolicitate.

Abonarea la serviciul de informari se face:
I. imputernicit – prin mandatarea unui reprezentant al asociatiei de proprietari care transmite solicitarea in numele detinatorului; solicitarea trebuie sa contina:
– Nume,
– Prenume,
– Adresa completa,
– Adresa de email care se doreste a fi inregistrata

 1. in nume propriu – prin transmiterea unui mesaj la contabilitate@doxal.ro in care se precizeaza:
  – Nume,
  – Prenume,
  – Adresa completa,
  – Adresa de email care se doreste a fi inregistrata

Odata abonat, utilizatorul isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la toate prevederile acestor termeni si conditii.

Termenul”utilizator” este folosit pentru toate persoanele fizice si/sau juridice detinatoare de casuta e-mail care se aboneaza la informarile SC Doxal Leader SRL indiferent de motivul pentru care o fac.

Termenii”Regulament”, „Acord”, „Termeni si conditii” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acesti Termeni si Conditii sunt stocati de catre SC Doxal Leader SRL si sunt accesibili pe Site, in limba romana. Termenii si conditiile acestui serviciu de informari pot fi schimbati in orice moment de catre proprietar sau administrator, prin actualizarea lor pe site-ul www.doxal.ro.

Administratorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca regulamentul de utilizare sau legislatia in vigoare.

Inregistrare
Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit este necesar sa va abonati la informari. Pentru abonare la informari trebuie sa furnizati datele personale de identificare printr-un email la contabilitate@doxal.ro . Datele personale necesare sunt: nume, prenume, adresa completa si adresa de email. Aditional pot fi cerute date suplimentare, cu conditia ca utilizatorul sa-si dea acordul in mod expres si neechivoc. Este obligatoriu ca datele specificate sa fie reale. Nu este permisa transmiterea datelor false. Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza fara o notificare in prealabil abonarea la informari daca se observa ca datele transmise nu sunt reale sau nu va apartin.

Conditii de utilizare
Utilizatorul trebuie sa se asigure ca informarile  trimise de catre furnizor ajung la destinatie (sunt livrate in Inbox). In cazul in care email-urile trimise de catre furnizor ajung in dosarul (folder-ul) de Spam / Junk / Bulk / Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de catre softul folosit (serviciul de emailing), utilizatorul trebuie sa apese pe Not Spam / Not Junk.

Dupa abonare nu este permisa raportarea ca SPAM / Abuz a vreunei informatii trimisa de furnizor. Furnizorul respecta dreptul la intimitate al utilizatorului iar in cazul in care utilizatorul nu doreste sa mai primeasca informarile trimise de furnizor, este suficient sa se dezaboneze. Dezabonarea este instanta, iar utilizatorul nu va mai primi informari ulterioare decat daca se reaboneaza.

Date cu caracter personal
Transmitand datele de abonare la informari, ca utilizator, va dati acordul in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de furnizor. SC Doxal Leader SRL nu este inregistrat ca operator de date cu caracter personal.

Datele personale completate in formular vor fi folosite in conformitate cu politica de confidentialitate si nu vor fi facute publice niciunei terte parti fara acordul dumneavoastra.

Inceea ce priveste datele dumneavoastra cu caracter personal beneficiati de urmatoarele drepturi: de acces si interventie la Informatie, de opozitie cu privire la prelucrarea Informatiei, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si de a se adresa justitiei, asa dupa cum sunt reglementate de dispozitiile art. 13-18 din Legea nr. 677/2001

Responsabilitate
Furnizorul nu ofera nicio garantie ca serviciul va functiona fara intreruperi sau fara erori, ca defectiunile vor fi remediate sau ca materialele furnizate prin email sunt corecte, exacte si/sau de incredere. Totodata furnizorul nu garanteaza ca probleme de securitate sau erorile umane si/sau ale softului pot fi preintampinate in totalitate.

Furnizorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului. Raspunderea folosirii serviciului revine in totalitate utilizatorului.

Fiecare mesaj de informare trimis de catre furnizor va contine instructiuni clare de dezabonare.

Incetarea furnizarii serviciului
Oricare dintre parti are dreptul de a inceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de informari, oricand, fara invocarea vreunui motiv si fara notificare prealabila.

SC Doxal Leader SRL isi rezerva dreptul de a inceta imediat furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat conditiile mentionate mai sus.

Legea aplicabila. Rezolvarea litigiilor
Acesti Termeni si Conditii Generale sunt guvernati de legea romana. Orice neintelegere in legatura cu executarea acestor Termeni si Conditii Generale va fi rezolvata pe cale amiabila. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente din localitatea in care SC Doxal Leader SRL este inregistrata.

Date de Contact
Pentru orice intrebare privind serviciul furnizat ne puteti contacta pe adresa de mail „contabilitate@doxal.ro

Clauze finale
Furnizorul poate colabora cu terti pentru a va putea oferi in conditii optime serviciul gratuit.
Acesti termeni si conditii pot fi modificati ulterior, la orice data de catre SC Doxal Leader SRL , fara a fi necesara o notificare prealabila. Atunci cand se opereaza aceste modificari, SC Doxal Leader SRL va pune la dispozitie o noua versiune a Termenilor si Conditiilor Generale pe Site. Utilizatorul este obligat sa verifice periodic acesti termeni si conditii, iar in cazul in care nu mai este de acord, trebuie sa nu mai foloseasca serviciul de Informari.

Toate Informarile furnizorului contin urmatorul ACORD:
„Inteleg si sunt de acord cu faptul că toate comunicările venite din partea Doxal, pe aceasta adresa de email, nu pot fi considerate SPAM  sau Comunicari Nesolicitate atata timp cat exista posibilitatea de dezabonare in continutul mesajului. De asemenea inteleg si sunt de acord cu faptul ca, in momentul in care inregistrez comunicarile Doxal ca SPAM sau Comunicari Nesolicitate, orice comunicare pe cale electronica cu Doxal se va sista.”

//suport.doxal.ro