Plată întreținere prin SelfPay

Împreuna cu serviciul de Contabilitate, venim în sprijinul Asociațiilor de Proprietari cu posibilitatea de Plată Întreținere la terminalele SelfPay(ZebraPay).

Acest serviciu reduce costurile considerabil pentru serviciul de Casierie sau Administrare Imobile, nemaifiind nevoie de angajarea unei persoane sau contractarea unei firme.

Lucrul cu banii este foarte securizat, se elimină riscul de a pleca Casierul, Președintele cu banii încasați pe drumuri unde există riscuri la tot pasul.

Societatea noastră furnizeaza Facturile/Notele de plata în dosarul lunar sau pe email, urmând ca Dvs. să le ridicați de la Președinte apoi să mergeți la un terminal SelfPay din apropiere pentru efectuarea plății.

Efectuarea plății se face prin scanarea codului de bare de pe Factură sau pe baza unui cod client.

 

intretinere

COMISIOANELE SUNT [click aici]
*cu mențiunea că acestea nu se plătesc către Doxal.

**detalii cont colector


Dacă doriți mai mult decât serviciul de încasări electronice (card bancar , paypoint sau zebrapay) vă putem ajuta și cu serviciul de Încasare numerar

Acum și cu servicii pentru companii, dezvoltatori imobiliari sau doxal-b2badministratori suprasolicitați

Doxal an de an reușește să depășească limitele gândirii conservatoare, dezvoltă idei și găsește soluții.

Pentru că dorința noastră este să facem un altfel de business, mereu orientat spre client, de data aceasta venim și în sprijinul managerilor sau dezvoltatorilor imobiliari.

Unii s-au născut buni contabili, alții s-au născut buni ingineri, nu se poate performa în ambele domenii în același timp.
Tocmai de aceea oferim cea ce știm sa facem cel mai bine și anume Contabilitate și Fiscalitate pentru asociații de proprietari. Administrator imobile pe segmentul de contabilitate

Cu pachetul Doxal B2B, venim în sprijinul celor care își doresc să își îmbunătățească relațiile cu asociațiile din portofoliu, să își întărească poziția în piață pentru a avea timp ori a performa în alte activități. [citește mai mult …]

https://suport.doxal.ro