Orange Money

Cu serviciul Orange Money transferi bani sau plătești facturi simplu și rapid, dintr-un cont atașat numărului tău de telefon.

Transfer sigur
Tranzacțiile prin Orange Money sunt securizate, iar contul tău e protejat de codul PIN, știut doar de tine.
Așa că banii tăi sunt în deplină siguranță, chiar dacă folosești o conexiune Wi-Fi sau se întâmplă să-ți pierzi telefonul.
(siteul oficial)

Disponibil oricând, în țară și în străinătate
Plătești sau transferi bani oricând și oriunde, fără să stai la cozi sau să depinzi de vreun program de funcționare.
Trebuie doar să ai telefonul la tine și acces la internet, iar banii ajung instant, fie că ești în țară sau în străinătate.

Ușor de folosit
Serviciul Orange Money este ușor de înțeles și de folosit, fie că accesezi aplicația mobilă de pe telefonul tău sau, în cazul în care nu ai smartphone, meniul disponibil la *111#.

 

COMISIOANELE SUNT [click aici]
*cu mențiunea că acestea nu se plătesc către Doxal.

**detalii cont colector


Dacă doriți mai mult decât serviciul de încăsări electronice (card bancar , paypoint , selfpay sau un-doi) vă putem ajuta și cu serviciul de Încasare numerar

Acum și cu servicii pentru companii, dezvoltatori imobiliari sau doxal-b2badministratori suprasolicitați

Doxal an de an reușește să depășească limitele gândirii conservatoare, dezvoltă idei și găsește soluții.

Pentru că dorința noastră este să facem un altfel de business, mereu orientat spre client, de data aceasta venim și în sprijinul managerilor sau dezvoltatorilor imobiliari.

Unii s-au născut buni contabili, alții s-au născut buni ingineri, nu se poate performa în ambele domenii în același timp.
Tocmai de aceea oferim cea ce știm sa facem cel mai bine și anume Contabilitate și Fiscalitate pentru asociații de proprietari. Administrator imobile pe segmentul de contabilitate.

Cu pachetul Doxal B2B, venim în sprijinul celor care își doresc să își îmbunătățească relațiile cu asociațiile din portofoliu, să își întărească poziția în piață pentru a avea timp ori a performa în alte activități. [citește mai mult …]

https://suport.doxal.ro