Un nou serviciu Business to business Doxal oferit companiilor de profil, dezvoltatorilor imobiliari sau administratorilor suprasolicitați

doxal-b2bExternalizarea serviciilor?
Externalizarea serviciilor financiare și contabile a evoluat și a devenit mai complexă în ultimii ani.

Vezi ce înseamnă din punct de vedere al serviciilor oferite >>

De ce este aceasta externalizare importantă?
Externalizarea serviciilor financiare și contabile te pot ajuta să te concentrezi pe activitatea ta principală, de multe ori fiind mai avantajoasă financiar decât propiul birou cu angajați. (business to business)

Ce se poate face?
Înțelegerea conceptului de externalizare a serviciilor financiare și contabile îți permite luarea unor decizii mai informate și mai eficiente în vederea susținerii obiectivelor strategice ale organizației tale pe termen scurt sau lung.

Care sunt avantajele business to business?
Ca orice mișcare de business, această externalizare are atât avantaje, cat și dezavantaje, insa din punct de vedere al antreprenorilor și managerilor, avantajele sunt semnificativ mai mari decât dezavantajele. Citește mai mult despre avantaje …

Prin externalizarea către noi a serviciilor de administrare financiar – contabil suntem capabili fie să sprijinim, fie să înlocuim complet activitățile desfășurate de departamentul intern al companiei tale.

Colaborăm cu mai mulți administratori persoane fizice sau juridice, fiecare dintre ei fiind mulțumit de serviciile Doxal.

Pentru că avem o politică anti concurență neloială te asigurăm faptul că serviciile noastre nu vor fi contractate în afara colaborării existente.

Colaborarea cu Doxal poate fi una discretă în care beneficiarul final. Asociația de proprietari nu știe despre noi, SAU poate fi una la vedere prin care Asociația știe despre noi. Oricare dintre opțiuni este alegerea strict a partenerului nostru, activitatea Doxal fiind aceeași.

Există o listă de avantaje la care se pot adăuga o mulțime de altele. Nu este o listă finală de avantaje. Citește mai mult despre avantaje …

Vezi ce înseamnă din punct de vedere al serviciilor oferite >>

https://suport.doxal.ro