Recomandare L42

Recomandare L42 – contabilitate asociatii de proprietari

Asociatia de proprietari Bloc L42, doreste sa-si exprime aprecierea fata de colaborarea cu societatea Doxal Leader Srl pentru serviciile de administrare contabila.

Colaborarea noastra cu aceasta firma a inceput in anul 2012 pe partea de servicii de administrare contabila, si continua si in prezent.

Putem confirma satisfactia noastra ca beneficiar al serviciilor de administrare contabila.

Am ales sa lucram cu aceasta societate datorita disponibilitatii, flexibilitatii si calitatii deosebite a serviciilor perstate.

Avand in vedere cele de mai sus, ne permitem sa recomandam societatea Doxal Leader Srl ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa.

Recomandare L42


Acum și cu servicii pentru companii, dezvoltatori imobiliari sau doxal-b2badministratori suprasolicitați

Doxal an de an reușește să depășească limitele gândirii conservatoare, dezvoltă idei și găsește soluții.

Pentru că dorința noastră este să facem un altfel de business, mereu orientat spre client, de data aceasta venim și în sprijinul managerilor sau dezvoltatorilor imobiliari.

Unii s-au născut buni contabili, alții s-au născut buni ingineri, nu se poate performa în ambele domenii în același timp.
Tocmai de aceea oferim cea ce știm sa facem cel mai bine și anume Contabilitate și Fiscalitate pentru asociații de proprietari. Administrator imobile pe segmentul de contabilitate.

Cu pachetul Doxal B2B, venim în sprijinul celor care își doresc să își îmbunătățească relațiile cu asociațiile din portofoliu, să își întărească poziția în piață pentru a avea timp ori a performa în alte activități. [citește mai mult …]

https://suport.doxal.ro