Recomandare Gladiolelelor Bloc 6

Recomandare Gladiolelelor Bloc 6

Asociatia de proprietari Str. Gladiolelor Bl.6 isi exprima aprecierea fata de Doxal.

Mentionam ca Asociatia noastra a inceput colaborarea inca din anul 2011 prin contractul de prestari servicii de contabilitate incheiat in vederea realizarii serviciilor necesare.

Avand in vedere cele mai sus mentionate, Asociatia  Gladiolelor Bloc 6 va recomanda Doxal ca fiind un colaborator profesionist si de invredere, respectand-usi obligatiile contractuale si care, prin profesionalismul angajatiolor sai a oferit intreg sprijinul la alegerea celor mai bune solutii pentru solicitarile noastre referitoare la serviciile prestate. Recomandare Gladiolelor Bloc 6

Recomandare Gladiolelelor Bloc 6


Acum și cu servicii pentru companii, dezvoltatori imobiliari sau doxal-b2badministratori suprasolicitați

Doxal an de an reușește să depășească limitele gândirii conservatoare, dezvoltă idei și găsește soluții.

Pentru că dorința noastră este să facem un altfel de business, mereu orientat spre client, de data aceasta venim și în sprijinul managerilor sau dezvoltatorilor imobiliari.

Unii s-au născut buni contabili, alții s-au născut buni ingineri, nu se poate performa în ambele domenii în același timp.
Tocmai de aceea oferim cea ce știm sa facem cel mai bine și anume Contabilitate și Fiscalitate pentru asociații de proprietari. Administrator imobile pe segmentul de contabilitate.

Cu pachetul Doxal B2B, venim în sprijinul celor care își doresc să își îmbunătățească relațiile cu asociațiile din portofoliu, să își întărească poziția în piață pentru a avea timp ori a performa în alte activități. [citește mai mult …]

https://suport.doxal.ro