Recomandare Călțunași 1

Recomandare Călțunași Contabilitate asociații de proprietari

Îmi exprim aprecierea față de colaborarea Asociației de Proprietari Călțunași Nr.1 pe care o reprezint, cu compania SC Doxal Leader SRL.

Am ales să colaborăm cu compania SC Doxal Leader Srl, ca furnizor de servicii de contabilitate asociații de proprietari, datorită calității deosebite a serviciilor prestate și a eficienței.

Totodată, echipa SC Doxal Leader Srl, prin profesionalismul membrilor săi, a oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre punctuale legate de serviciile de contabilitate asociații de proprietari.

În concluzie, recomand SC Doxal Leader Srl, ca fiind un colaborator profesionist și de încredere pentru orice Asociație de Proprietari cu care va relaționa și apreciez serviciile sale de calitate și flexibilitatea soluțiilor oferite care o diferențiază într-un mod favorabil de competitorii săi.


Acum și cu servicii pentru companii, dezvoltatori imobiliari sau doxal-b2badministratori suprasolicitați

Doxal an de an reușește să depășească limitele gândirii conservatoare, dezvoltă idei și găsește soluții.

Pentru că dorința noastră este să facem un altfel de business, mereu orientat spre client, de data aceasta venim și în sprijinul managerilor sau dezvoltatorilor imobiliari.

Unii s-au născut buni contabili, alții s-au născut buni ingineri, nu se poate performa în ambele domenii în același timp.
Tocmai de aceea oferim cea ce știm sa facem cel mai bine și anume Contabilitate și Fiscalitate pentru asociații de proprietari. Administrator imobile pe segmentul de contabilitate. Recomandare președinte Foișorului 122-124

Cu pachetul Doxal B2B, venim în sprijinul celor care își doresc să își îmbunătățească relațiile cu asociațiile din portofoliu, să își întărească poziția în piață pentru a avea timp ori a performa în alte activități. [citește mai mult …]

https://suport.doxal.ro


Veți avea parte de transparență totală și vizualizarea modului de lucru, prin avizierul online pe care vi-l punem la dispoziție, existând în permanență posibilitatea de a verifica și vizualiza:

  • Consumul de apometre
  • Facturile repartizate pe lista de plată curentă
  • Cheltuielile ce revin fiecărui apartament
  • Încasările fiecarui proprietar în parte
  • Calculul penalizărilor
  • Lista de plată
  • Plata facturilor și datoriile asociației
  • Calculul salariilor și ștatele de plată
  • Veniturile asociației de proprietari
  • Fondurile asociației și ale fiecărui apartament în parte