Recomandare C5BIS

Recomandare C5BIS

Asociatia de proprietari bloc C5BIS, sustine si apreciaza, in urma colaborarii, societatea SC DOXAL LEADER SRL.

Implicarea si profesionalismul echipei Doxal ne-au determinat sa contractam si sa continuam colaborarea in domeniul serviciilor de administrare contabila, pe care aceasta societate le ofera clientilor sai la un nivel ridicat de calitate si determinare.

Suportul oferit pe parcursul derularii contractului si dorinta de a veni in intimpinarea eventualelor obstacole aparute clientilor sai fac din Doxal un partener de nadejde tuturor colaboratorilor sai.

Promptitudinea si gasirea celor mai bune solutii in scopul derularii in modul cel mai optim a contractului, sunt de asemenea puncte forte in alegerea acestei societati ca un partener de incredere.

Recomandare C5BIS


Acum și cu servicii pentru companii, dezvoltatori imobiliari sau doxal-b2badministratori suprasolicitați

Doxal an de an reușește să depășească limitele gândirii conservatoare, dezvoltă idei și găsește soluții.

Pentru că dorința noastră este să facem un altfel de business, mereu orientat spre client, de data aceasta venim și în sprijinul managerilor sau dezvoltatorilor imobiliari.

Unii s-au născut buni contabili, alții s-au născut buni ingineri, nu se poate performa în ambele domenii în același timp.
Tocmai de aceea oferim cea ce știm sa facem cel mai bine și anume Contabilitate și Fiscalitate pentru asociații de proprietari. Administrator imobile pe segmentul de contabilitate.

Cu pachetul Doxal B2B, venim în sprijinul celor care își doresc să își îmbunătățească relațiile cu asociațiile din portofoliu, să își întărească poziția în piață pentru a avea timp ori a performa în alte activități. [citește mai mult …]

https://suport.doxal.ro