Recomandare Băcila 13

Recomandare Băcila 13 – contabilitate asociatii de proprietari

Incepand cu anul 2013, asociatia noastra de proprietari colaboreaza cu Doxal in vederea administrarii contabile.

Colaborarea cu Doxal este deosebit de fructuoasa, aprecierea pe care o avem fata de aceasta societate se datoreaza in mare masura calitatii seriviilor prestate, promptitudinii si solicitudinii de care da dovada echipa.

Doxal asigura in acelasi timp si o comunicare eficienta asupra evolutiei serviciilor, asupra posibilitatilor de dezvoltare a acestora in folosul clientului.

Avand in vedere bunele noastre relatii de colaborare, recomandam fara ezitare societatea Doxal.

Recomandare Băcila 13


Acum și cu servicii pentru companii, dezvoltatori imobiliari sau doxal-b2badministratori suprasolicitați

Doxal an de an reușește să depășească limitele gândirii conservatoare, dezvoltă idei și găsește soluții.

Pentru că dorința noastră este să facem un altfel de business, mereu orientat spre client, de data aceasta venim și în sprijinul managerilor sau dezvoltatorilor imobiliari.

Unii s-au născut buni contabili, alții s-au născut buni ingineri, nu se poate performa în ambele domenii în același timp.
Tocmai de aceea oferim cea ce știm sa facem cel mai bine și anume Contabilitate și Fiscalitate pentru asociații de proprietari. Administrator imobile pe segmentul de contabilitate.

Cu pachetul Doxal B2B, venim în sprijinul celor care își doresc să își îmbunătățească relațiile cu asociațiile din portofoliu, să își întărească poziția în piață pentru a avea timp ori a performa în alte activități. [citește mai mult …]

https://suport.doxal.ro