Procedura privind accesul la avizierul electronic

/ Proceduri/ 0 comentarii

În situația în care aveți probleme în a accesa avizierul electronic urmați Procedura privind accesul la avizierul electronic

Accesați linkul https://www.doxal.ro/login.php
1. În situația în care sunteți autentificat(ă) în cont:
a. apăsați „Ieșire” ;
(pentru a evita situația în care sunteți autentificat(ă) în contul demonstrativ)

2. În situația în care NU sunteți autentificat(ă) în cont:
a. în pagina de acces introduceți adresa de email și parola Dvs.;
b. apăsați conectare;
*dacă ați uitat parola, introduceți doar adresa de email și apoi apăsați „Am uitat parola”. În emailul primit accesați linkul și apoi veți fi redirecționat(ă) spre pagina de alegere a parolei noi. Introduceți parola de două ori. Ulterior accesul se va face cu adresa de email și parola nouă.

*DACĂ urmați pașii de mai sus și primiți diferite mesaje referitoare la acces înseamnă că nu v-a fost facilitat accesul la avizier. Luați legătura cu Președintele asociației pentru a ne solicita accesul la avizierul electronic.

Datorită regulamentului GDPR accesul la avizier se face doar la solicitarea Președintelui sau în baza documentelor justificative care atestă dreptul de proprietate.
Facilitarea accesului pentru chiriași/alt tip de rezidenți se face doar la cererea Președintelui asociației, Proprietarului apartamentului/spațiului (proprietarul trebuie sa facă dovada deținerii spațiului – o singură dată pentru înregistrarea documentului doveditor în sistem).

//suport.doxal.ro

Share this Post

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.