Endora Residence

Endora Residence

Proiectul Endora Residence #I, este un complex rezidential compus din 20 de apartamente, situat in Nordul Bucurestiului, aflat pe Strada Galata aproape de Soseaua Andronache. Este o cladire formata din S+ P + 2E+ 3E retras + 4E retras, blocul dispun de un bloc cu apartamente de 2 si 3 camere, fiecare apartament dispune de un loc de parcare. Locuintele au suprafete generoase, balcoane/terase spatioase, sunt decomandate si semidecomandate.  Acestea pot…

Dream Town Residence

Dream Town Residence

Ansamblul rezidential Dream Town Residence va ofera un stil de viata urban si sanatos, amplasat langa metrou Dimitrie Leonida, acces privat, amenajat cu spatii verzi pentru relaxare, spatiu de joaca pentru copii, spatii de birouri, spatii comerciale, locuri de parcare in incinta, blocuri de 4 etaje aerisite si conditii de vis pentru familii.

Rezidențial Hydra

Rezidențial Hydra

Desfasurat pe o suprafata de 5.500 mp, complexul de locuinte, cu 177 de apartamente, a inceput deja sa fie dat in folosinta noilor proprietari inca din luna aprilie 2008. Cele 4 blocuri creeaza un spatiu interior propriu, amenajat astfel incat sa constituie o adevarata oaza de liniste pentru locatari: zone verzi de relaxare, cu pergola, roduri de flori sau fantana arteziana, teren de basket, fotbal si spatiu de joaca pentru…

New Point

New Point

Shikun&Binui Real Estate Development împreună cu cea mai experimentată companie de construcții din domeniu Danya Cebus Rom, lucrează împreună pentru a livra în timp util și la cel mai înalt standard de calitate, în Pipera, cel mai nou și modern complex rezidențial – New Point. Accesibilitatea la transport public, sisteme educaționale, sisteme medicale și alte facilități fac din proiectul nostru cea mai bună soluție pentru tine.

Envogue Residence

Envogue Residence

Ansamblul rezidential Envogue Residence Iuliu Maniu este compus din 3 blocuri de locuinte atent construite de catre un dezvoltator de renume, care a finalizat si vandut integral  5 proiecte imobilare de anvergura.