Cum funcționează principiul de cont colector

Serviciul Cont Colector presupune încasarea și ulterior virarea plăților prin sistem electronic în contul asociației de proprietari.

În baza contractului comercial semnat între asociația de proprietari și SC Xisoft Servicii SRL (dezvoltatorul serviciului), acesta este împuternicit să încaseze sumele menționate într-un cont colector. Codul fiscal permite acest lucru potrivit art. 129(3).

Aceste facilități permit încasarea întreținerii folosind diverse metode alternative cum ar fi: plata printr-un card bancar (Visa, Mastercard, Maestro) sau plata la terminalele ZebraPay, PayPoint, etc.

Modul de lucru este în felul următor:
a. proprietarul achită prin metoda dorită;
b. plata este înregistrată în sistem;
c. banii ajung în contul colector Xisoft în perioadele menționate (între o zi și 2 săptămâni);
d. odată ce banii au ajuns în contul colector, se poate ordona transferul în contul asociației
e. se reține comisionul (se va vira suma minus comisioanele);
f. factura pentru comisioanele reținute se va emite la sfârșitul lunii.

 

COMISIOANELE SUNT [click aici]
*cu mențiunea că acestea nu se plătesc către Doxal.


Dacă doriți mai mult decât serviciul de încasări electronice (card bancar , PayPoint sau zebrapay) vă putem ajuta și cu serviciul de Încasare numerar

Acum și cu servicii pentru companii, dezvoltatori imobiliari sau doxal-b2badministratori suprasolicitați

Doxal an de an reușește să depășească limitele gândirii conservatoare, dezvoltă idei și găsește soluții.

Pentru că dorința noastră este să facem un altfel de business, mereu orientat spre client, de data aceasta venim și în sprijinul managerilor sau dezvoltatorilor imobiliari.

Unii s-au născut buni contabili, alții s-au născut buni ingineri, nu se poate performa în ambele domenii în același timp.
Tocmai de aceea oferim cea ce știm sa facem cel mai bine și anume Contabilitate și Fiscalitate pentru asociații de proprietari. Administrator imobile pe segmentul de contabilitate

Cu pachetul Doxal B2B, venim în sprijinul celor care își doresc să își îmbunătățească relațiile cu asociațiile din portofoliu, să își întărească poziția în piață pentru a avea timp ori a performa în alte activități. [citește mai mult …]

https://suport.doxal.ro