COVID-19 Comunicat Măsuri și recomandări

/ Comunicate

Încă suntem aici pentru tine

Este corect să spunem că ne regăsim în ape tulburi. COVID-19 aduce o schimbare în România și este clar că multe lucruri vor trebui să se schimbe pentru a ne ajuta să facem față.

În cadrul Doxal, am făcut tot posibilul pentru a menține activitatea și a păstra calitatea, dar acum trebuie să acceptăm că nu este un business obisnuit. În ultima lună, am observat creșteri semnificative de îmbolnăviri sau izolări la domiciliu.

Reacționând la ultimele anunțuri guvernamentale, noi Doxal, trebuie să ne mobilizăm și să considerăm această situație ca una normală și vom face tot ce putem pentru ca serviciile Doxal să fie disponibile și calitative, dar în același timp avem nevoie și de ajutorul Dumneavoastră.

Vom implementa unele modificări în serviciile noastre. Modificările sunt concepute pentru a simplifica ceea ce facem, astfel încât să putem oferi mai mult din ceea ce oamenii au nevoie într-un mediu curat și sigur. Vă cerem înțelegerea și sprijinul Dumneavoastră.

Doresc să vă informez despre cum răspundem la provocările coronavirusului ( COVID-19 ) și cum ne asigurăm că vă oferim cele mai bune servicii posibile în aceste momente dificile.

Urmăm cele mai recente recomandări ale autorității și ale guvernului și analizăm zilnic planurile noastre de urgență pentru a reduce riscul și a ne asigura faptul că atât Dumneavoastră cât și personalul Doxal este în siguranță.

Am planificat deja o serie de pași pentru a ne menține serviciile active, dar este posibil să existe o așteptare mai lungă decât de obicei în livrarea acestora.

De joi, 19 martie, vom începe să punem în aplicare următoarele modificări:

În cadrul biroului Doxal
Pentru a asigura buna calitate a sănătății colegilor Doxal

• Va fi acceptat doar personalul esențial
  • Nu se vor accepta persoane pentru plata întreținerii
  • Din exterior, nu se vor accepta grupuri de persoane formate din mai mult de 1 persoană
  • Persoanele aflate în incinta biroului Doxal sunt obligate să păstreze limita spațiului personal și să urmeze instrucțiunile personalului Doxal
  • Persoanele aflate în incinta biroului Doxal sunt obligate să păstreze toate bunurile avute, asupra lor
  • Persoanele aflate în incinta biroului Doxal sunt rugate să evite pe căt posibil contactul fizic cu personalul Doxal
  • Persoanele care prezintă semne de îmbolnăvire NU vor primi acceptul intrării în incinta biroului ori contactul cu bunurile acestora

În cadrul asociației de proprietari
Pentru a asigura buna calitate a sănătății partenerilor noștri

• Ședințele de încasare numerar vor fi reduse pe cât posibil
  • Colegii Doxal nu vor da curs diferitelor invitații neesențiale în cadrul asociației de proprietari
  • Colegii Doxal nu vor participa la diferite ședințe sau întâlniri care vor avea mai mult de 3 persoane și nu sunt urgente
  • Colegii Doxal nu vor participa la ședințe de încasări numerar în încăperi neigienizate
  • În cadrul ședințelor de încasare numerar, colegii Doxal vor purta mască medicinală
  • În cadrul ședințelor de încasare numerar va fi acceptată câte o singură persoană în casierie pentru a efectua plata
  • Locatarii vor fi instruiți să achite prin transfer bancar sau orice altă metodă de plată electronică acceptată de către asociație

Rugăm orice locatar

• Să trateze cu seriozitate instrucțiunile insituțiilor abilitate, guvernului, președintelui asociației și membrilor de comitet
  • În situația în care nu se poate evita plata la casierie, pe cât posibil numerarul să fie igienizat (fiind din plastic nu se deteriorează)
  • În situația în care membrii comitetului executiv acceptă, pe cât posibil toate solicitările sau cererile etc. să fie efectuate pe cale electronică (cele care permit)
  • Pe cât posibil toate cererile sau solicitările să fie puse în cutia poștală dedicată asociației astfel încât să se evite contactul fizic cât de mult posibil
  • Să nu iasă din casă decât dacă este absolut necesar
  • Să nu primească necunoscuți neînsoțiți de membri de comitet sau președinte
  • Să păstreze distanța socială
  • În situația în care locatarul prezintă simptome de tuse seacă, dificultate în a respira (simptomele COVID-19), sa se izoleze iar dacă simptomele se agravează, să contacteze 112

Unii dintre colegii Doxal printre care și casierii nu pot lucra de acasă iar unii dintre aceștia vor trebui să răspundă provocărilor personale sau familiale legate de tratarea COVID-19. Vă rugăm, așadar, să înțelegeți mediul provocator în care aceștia lucrează. Dacă mergeți în casierii și doriți să le mulțumiți, suntem siguri că ei ar aprecia acest lucru.

Vom actualiza avizierul electronic și site-ul nostru web în mod regulat, așa că vă rugăm să accesați mai întâi acestea pentru a primi cele mai noi informații.

Doar împreună vom trece și peste aceste greutăți asa cum am trecut și peste altele.

Vă mulțumim pentru sprijin.

Toma Roxana
CEO Doxal